ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Ιατρική Φροντίδα Ζακύνθου ιδρύθηκε με σκοπό να παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών στους επισκέπτες του νησιού μας, συμβάλλοντας στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ζακύνθου.

ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ

Με σκοπό την προσφορά στον ασθενή και με όραμα τη συμβολή στην αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών στο νησί δημιουργήσαμε, έναν καινοτόμο και απόλυτα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, πολυχώρο.

Πληροφορiες για Covid-19 tests

Η Ιατρική Φροντίδα Ζακύνθου πραγματοποιεί όλες τις σχετικές δοκιμές Covid-19 (PCR - μοριακό, Rapidαντιγόνων και Rapid αντισώματων).

Απεικονιστικο Κεντρο

Η τεχνογνωσία και η εµπειρία που εγγυάται ως εδραιωµένη πλέον παράδοση στην ακτινοδιάγνωση, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε όλο το φάσµα των διαγνωστικών εξετάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ιατρική Φροντίδα Ζακύνθου ιδρύθηκε με στόχο τη συμβολή στην αναβάθμιση του επιπέδου παροχής υπηρεσιών υγείας στο νησί της Ζακύνθου, με την διάθεση στην κοινωνία σύγχρονων μονάδων υγείας. Ο σχεδιασμός ανάπτυξής της πηγάζει κυρίως από το όραμα των ιδρυτών και εστιάζει στο ήθος, τον σεβασμό στον άνθρωπο και την προσφορά. Προσφέρει ένα πλήρες σύνολο πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των ασθενών. Το δίκτυο της εταιρίας αποτελείται απο 5 Ιατρεία, 2 Πολυιατρεία και δύο Απεικονιστικά και Διαγνωστικά κέντρά στην πόλη της Ζακύνθου και τις κυριότερες τουριστικά περιοχές του νησιού.

Μέσα από μια άρτια εκπαιδευμένη και εξειδικευμένη ομάδα ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιημένων και αναγνωρισμένων από διεθνείς οργανισμούς για την ποιότητά τους. Η ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας αποτυπώνεται στις συνεργασίες με έγκριτους και διαπιστευμένους ιατρικούς ομίλους και ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και στην αναγνώριση από διεθνείς οργανισμούς.

Η λειτουργία της Ιατρικής Φροντίδας Ζακύνθου είχε πιστοποιηθεί απο διεθνή φορέα (“QualityinInternationalPatientCare”) – πιστοποίηση βασιζόμενη σε ISO 9001 - και η ιατρική δομή της είχε αναγνωριστεί από το Diplomatic Council ως “PreferredpartnerClinic” κάτα τη περίοδο Μάιος 2014 - Αυγουστος 2018. Επίσης, η Ιατρική Φροντίδα Ζακύνθου αποτελεί μέλος τουΕλληνικού Συμβουλίου Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ.

Τα διοικητικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στον κεντρικό δρόμο του τουριστικού θέρετρου Καλαμάκι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ         ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ

τα ιατρεια

Πολυϊατρείο - Πόλη Ζακύνθου

Υφαντουργείων 61 & Αρτέμιδος

Αλυκανάς

Κεντρικός δρόμος Αλυκανά

Αργάσι

Κεντρικός δρόμος Αργασίου

Απεικονιστικό Κέντρο

Τεμπονέρα 22

Καλαμάκι

Κεντρικός δρόμος Καλαμακίου

Λαγανάς

Κεντρικός δρόμος Λαγανά

Τσιλιβί

Κεντρικός δρόμος Τσιλιβί

Πολυϊατρείο Λαγανά

Κεντρικός δρόμος Λαγανά

Μαγνητικός Τομογράφος

Φλόκα Γαϊτάνι

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ